112 nieuws

[Update] Vermist meisje uit Zwolle-Zuid terecht

UPDATE- Danja Bosch, het meisje dat sinds vrijdagmiddag vermist werd is weer terecht. Haar vader schrijft op zijn Facebook pagina;  “Wij zijn blij dat Danja weer boven water is”.

Zwolle – Een naar schatting 15 / 16 jarige inwoonster van Zwolle is vermist. Het in Zwolle-Zuid wonende meisje is gistermiddag uit huis in Zwolle vertrokken met onbekende bestemming. Contact via de telefoon is niet mogelijk. Deze is uitgeschakeld.

Het meisje heet Danja Bosch. Ze zit op de Ambelt Hengeveld college in Zwolle. Ze heeft tot aan het faillissement bij V&D gewerkt als vulphulp. Haar vader zette een oproep op Facebook. Ook haar zusje schrijft: ‘Graag allemaal even delen. Of je nu wel of niet in Zwolle woont of daar iemand kent. Wil graag weten waar mijn zusje is’.

Wie helpt met het terugvinden van Danja Bosch!

Oproep : wie weet waar Danja Bosch is. Ze is gistermiddag uit huis in Zwolle vertrokken met onbekende bestemming en heeft haar telefoon uitgeschakeld. Graag zoveel mogelijk delen

Geplaatst door Guus Bosch op zaterdag 9 april 2016

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button