112 nieuwsDiezerpoortNieuws uit ZwolleVoorpagina

Meisje op fiets aangereden in Diezerpoort

Zwolle – Een meisje is woensdagmiddag iets na twee uur aangereden door een bedrijfsbusje op de Eikenstraat. Ze was vooral heel erg geschrokken en hield wat lichte wondjes over aan het voorval.

Het meisje fietste vanuit de Moerbeistraat de Eikenstraat op. Ze kwam ten val toen de bestuurder van het busje haar niet meer kon ontwijken. Een ambulanceverpleegkundige heeft haar in de ambulance nagekeken en getroost. Ook kreeg ze nog een traumabeertje van de ambulancemedewerkers. Haar gewaarschuwde vader kwam ter plaatse om haar mee te nemen naar huis. Voor vertrek bedankte het meisje spontaan wijkagent Joost Wareman en de beide ambulancemedewerkers voor de goede zorgen.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button