Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Meiden kunnen zich OranjeLeeuwin voelen bij Be Quick ’28

Zeist / Zwolle – De jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaat het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal naar het WK dat wordt gespeeld in Frankrijk.

Be Quick ’28

Daarom organiseert de KNVB rondom het WK een Leeuwinnen Voetbalfestival. De kans om samen met andere meiden te voetballen, plezier te maken en je een OranjeLeeuwin te voelen. Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van tien tot vijftien jaar, zowel voor meiden die al op voetbal zitten als meiden die (nog) niet voetballen. Het Leeuwinnen Voetbalfestival wordt onder meer in Zwolle georganiseerd, namelijk bij Be Quick’28 aan het Stadionplein. De OranjeLeeuwinnen zijn natuurlijk druk bezig met de voorbereidingen op het WK en zullen daarom niet aanwezig zijn tijdens het Leeuwinnen Voetbalfestival.

Schrijf je in

Wees er snel bij want er is plaats voor ongeveer honderd meiden. Deelname is helemaal gratis! Kijk in de kaart hieronder wanneer er een Leeuwinnen Voetbalfestival bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Klik op de bal van de activiteit en schrijf je samen met je vriendinnen in.

Aanmelden Leeuwinnen Voetbalfestival

Gerelateerde artikelen

Back to top button