KabelkrantNieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden

Zwolle – Van maandag 14 december tot donderdag 17 december 2020 voert Rijkwaterstaat onderhoud uit op de N35 tussen Nijverdal en Wierden. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 en 05.00 uur in 3 nachten in deze periode.

Ter hoogte van de werkzaamheden wordt steeds een deel van de autoweg N35 afgesloten in beide richtingen. Er zijn omleidingen en de weggebruiker moet rekening houden met een langere reistijd tussen 10 en 30 minuten.

Werkzaamheden N35

Op dit deel van de N35 vinden asfaltwerkzaamheden plaats en we herstellen, waar nodig, de openbare verlichting en reinigen waterafvoerkolken en goten.

Afsluitingen in beide richtingen

In de 2 nachten van maandag 14 tot woensdag 16 december 2020 voert Rijkwaterstaat onderhoud uit aan de N35 in beide richtingen tussen de N36 en de Burgemeester H. Boersingel.
In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 december 2020 voert Rijkwaterstaat onderhoud uit aan de N35 in beide richtingen van de N350/Rijssensestraat tot de kruising met de Nijverdalsestraat/Ten Cateweg, en van de Burgemeester H. Boersingel in de richting van Wierden, tot de aansluiting met de N36.
De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Toch met de auto onderweg?

Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder.
Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg.
Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het twitteraccount van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Onderhoudswerkzaamheden

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie werkzaamheden N35

Kijk voor meer informatie op de pagina Geplande werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Gerelateerde artikelen

Back to top button