Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Medewerkers McDonalds en vrijwilligers brengen efficiënte opruimroutes in kaart

Zwolle – McDonald’s Zwolle-Noord heeft zaterdag meegedaan aan de Landelijke Opschoondag. De medewerkers en vrijwilligers van de fastfoodketen waren actief in Zwolle, Heerde en Kampen om afval rondom de restaurantlocaties op te ruimen.

McDonalds is altijd erg actief in het opruimen van door klanten achtergelaten zwerfafval in de omgeving van het restaurant. Normaal zijn medewerkers van het fastfoodrestaurant zo’n vier tot vijf keer per dag bezig om de omgeving van het fastfoodrestaurant schoon te maken. Om het opruimen van de rondzwervende fastfood verpakkingen eenvoudiger te maken werkten de medewerkers van de keten en meehelpende vrijwilligers zaterdag met de Litterali-app. Met deze app fotografeerden de opruimers het zwerfafval en werd de plek vastgelegd.

Deze informatie helpt de keten vervolgens weer om voor de dagelijkse opruimwerkzaamheden efficiëntere routes uit de stippelen.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button