Nieuws uit ZwolleVoorpagina

McDonald’s opent haar deuren voor een kijkje in de keuken

Zwolle – Vanaf 8 oktober start McDonald’s Backstage. Ruim 100 restaurants openen hun keuken voor gasten. De McDonald’s restaurants in Heerde, Kampen en Zwolle doen ook mee en verwelkomen graag gasten en belangstellenden voor een kijkje in de keuken.

Wie zelf wil weten waar de producten en ingrediënten van McDonald’s vandaan komen, en wil ontdekken hoe McDonald’s die iconische producten bereidt, is van harte welkom bij McDonald’s restaurants in Heerde, Kampen of Zwolle.

Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra vertelt: “Wij horen vaak dat onze gasten best eens een kijkje achter de schermen zouden willen nemen en nieuwsgierig zijn naar de keuken en de wijze waarop we onze burgers bereiden. Daarom nodigen wij gasten graag uit voor McDonald’s Backstage. Tijdens een rondleiding van ongeveer een uur vertellen wij hen alles over onze producten, keuken en werkwijze.”

Piepjes

Tijdens de rondleiding krijgen gasten in groepjes van 6 tot 8 personen een uniek kijkje in de keuken. Zij krijgen een uitgebreide rondleiding en komen van alles te weten over de herkomst van het eten en de bereidingswijze, maar ook over hygiëne en recycling. Gasten die bijvoorbeeld altijd al benieuwd waren naar waar die piepjes vandaan komen, of hoe snel een bestelling bereid wordt, komen daar tijdens deze rondleiding alles over te weten! En omdat McDonald’s graag haar passie voor haar producten deelt, mogen zij zelf ook zelf aan de slag. In de keuken bereiden zij zelf een Quarter Pounder. Natuurlijk mag deze na afloop geproefd worden!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op mcdonalds.nl/backstage. Op deze website vind je meer informatie en kun je zien welke momenten beschikbaar zijn en kies je eigen beschikbare moment voor een kijkje in de keuken. Omdat McDonald’s veel waarde hecht aan veiligheid en hygiëne mogen alleen gasten van zestien jaar of ouder deelnemen. Voor eigen veiligheid vragen we gasten om platte, dichte schoenen te dragen. Meer praktische informatie ontvang je als je je hebt aangemeld.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button