EconomieNieuws uit ZwolleRegioVoorpagina

McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle biedt Sollicitatie Menu aan

Zwolle – McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle biedt op zaterdag 6 en zondag 7 april een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu. Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald’s menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een Manager spreken over een mogelijke (bij)baan als Crewlid. Hiermee kunnen sollicitanten letterlijk even de sfeer komen proeven van het werken bij McDonald’s.

Dennis Trip, restaurantmanager van McDonald’s Zwolle-Noord staat dit weekend ook klaar om de sollicitanten te verwelkomen: “We kijken er ontzettend naar uit om in het weekend van 6 en 7 april sollicitanten het Sollicitatie Menu aan te bieden. Op deze unieke manier kunnen we belangstellenden laten zien dat het werk als Crewlid niet alleen leuk, flexibel en afwisselend is maar dat je hier ook ervaring mee opdoet, waarmee je je CV echt verrijkt. Ik en mijn team nodigen iedereen dan ook van harte uit om te komen proeven!”

Over het Sollicitatie Menu

Met ruim 20.000 werknemers is McDonald’s Nederland de grootste horecawerkgever van Nederland. De medewerkers van McDonald’s in Nederland ontvangen en helpen wekelijks miljoenen gasten in de 247 McDonald’s restaurants. Door de snelle groei van McDonald’s in Nederland en door de introductie van nieuwe services is extra versterking nodig en zoekt McDonald’s altijd gastvrije medewerkers.

Het bedrijf kiest er voor om dit op een toegankelijke en verrassende manier te doen, met diverse nieuwe wervingsinitiatieven zoals het Sollicitatie Menu. Op deze manier laat McDonald’s nieuwe collega’s kennismaken met de mogelijkheden van een (bij)baan als Crewlid in een McDonald’s restaurant.

Gerelateerde artikelen

Back to top button