Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Mark Rutte aanwezig bij Nationale opening mbo-jaar in Zwolle

Zwolle – De landelijke start van het nieuwe mbo-jaar vindt plaats in Zwolle. Minister-president Mark Rutte zal het mbo-jaar inleiden, daarnaast zijn minister van OCW Ingrid van Engelshoven, voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof en rapper Typhoon aanwezig bij het evenement.

Het evenement wordt georganiseerd door de landelijke organisatie Ditismbo.nl samen met de Zwolse scholen Cibap, Deltion, Landstede en Zone.College (namens de regio Zwolle in het bijzonder en alle mbo-scholen in het algemeen). De organisatie laat graag op innovatieve en interactieve wijze aan heel Nederland zien hoe megabelangrijk het mbo is: “Het mbo leidt op voor de vitale hartslag van onze samenleving en is Mega Belangrijk Onderwijs voor iedereen die er leert, werkt en mee samenwerkt! Ook in dit moeilijke coronajaar is het belangrijk om het mbo te vieren middels de Nationale Opening van het mbo-jaar.”, aldus Ditismbo.nl

Programma

Het programma start op 10 september in Landstede sportcentrum in Zwolle om 14.00 uur en online om 15.00 uur. Vanaf dan is de Nationale Opening live te volgen op Youtube.

© RTV Focus – Matthijs van Os

Gerelateerde artikelen

Back to top button