Radio

Mark Ronson & Miley Cyrus in Top 30

Deze week 6 stipnoteringen en 2 superstippen

Zwolle – Afgelopen week waren Mark Ronson en Miley Cyrus nog te zien in de Graham Norton-show. En deze week breken ze ook door in Nederland met het prachtige Nothing breaks like a Heart. Ze stormen de Zwolse Top 30 binnen op de 21ste plaats. Toch zijn ze daarmee niet de hoogste binnenkomer. die eer is deze week voor Panic! at the Disco van High Hopes. Dit bijna ADHD-gezongen komt namelijk nieuw binnen op 20 en is daarmee één van de twee superstippen.

Ga hier rechtstreeks naar de uitzending

De andere superstip is – hoe kan het in deze periode ook anders – voor Mariah Carey met All I want for Christmas. Die mag je wat ons betreft rustig overslaan. Maar de rest van de lijst – met ook nog 6 stipnoteringen – is zeker de moeite waard.

De Zwolse Top 30 wordt iedere donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden op Radio Focus. Samengesteld door Hans Versteeg en (meestal) gepresenteerd door Thomas van der Hooft.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button