Nieuws uit ZwolleSport

Marcel Boudesteyn nieuwe algemeen directeur PEC Zwolle

Zwolle – Marcel Boudesteyn wordt de nieuwe algemeen directeur van PEC Zwolle. De 50-jarige oud-speler van de club volgt daarmee Adriaan Visser op en start zijn nieuwe functie per 1 november.

Naast bijna 100 wedstrijden voor PEC Zwolle speelde Boudesteyn ook jaren voor Excelsior en FC Groningen. Marcel Boudesteyn laat in een eerste reactie weten: ,,Op dit moment komt alles hartstikke mooi samen. Voetbal is van jongs af aan mijn grote passie en na tientallen jaren als ondernemer is dit een perfect moment om mijn drive en ambitie in te gaan zetten om verder te bouwen aan de potentie van PEC Zwolle. Ik voel me ontzettend gedreven om deze mooie club verder vooruit te helpen en kan niet wachten om te beginnen.”

Han Brouwers namens PEC Zwolle: ,,Wij zijn blij met de komst van Marcel en vinden hem de juiste man op de juiste plek. Marcel is een voetbaldier, die onze club als oud-speler goed kent. Ook heeft hij een uitstekend netwerk vanwege zijn achtergrond als voetballer maar vooral ook als ondernemer. Het doet me goed dat we tot overeenstemming zijn gekomen en dat Marcel hier over twee weken van start gaat.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button