112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mannen uit Zwolle, Raalte en Hattem aangehouden voor (vuur)wapenbezit

Zwolle – De politie heeft maandag 1 november ter hoogte van de Vechtstraat in Hattem drie mannen aangehouden nadat in een auto vuurwapens werden aangetroffen.

De auto, die werd bestuurd door een 29-jarige man uit Raalte, parkeerde op de Vechtstraat. De mannen wisselden goederen uit met een andere auto. Agenten vonden dit verdacht en besloten de auto te controleren. Na controle bleek dat de 29-jarige man in het bezit was van verdovende middelen en een mes. De goederen die van de ene naar de andere auto werden gelegd bleken vuurwapens te zijn. Agenten troffen een pump action geweer en een automatisch vuurwapen met munitie aan.

De 29-jarige man uit Raalte en de inzittenden van de tweede auto, een 25-jarige man uit Zwolle en een 23-jarige man uit Hattem, zijn aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verhoor. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Later op de avond werd na zoeking in woningen van de aangehouden mannen nog een vuurwapen en illegaal zwaar vuurwerk (cobra’s) aangetroffen. Ook deze goederen zijn in beslag genomen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button