112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man neergestoken in café aan de Steenstraat

Vermoedelijke dader aangehouden door politie

Zwolle – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag neergestoken in Café Neuf aan de Steenstraat. De vermoedelijke dader is aangehouden door de politie.

Rond half één kregen de twee onenigheid in het cafe gesitueerd op de hoek van de Steenstraat met de Nieuwstraat. Een groepje studenten zegt “We zaten rustig aan tafel iets te drinken toen we hoorden dat iemand een flesje kapot sloeg. Hij stak de man ermee in de hals.”

De studenten boden direct eerste hulp. “Het bloed gutste er uit. Een meisje heeft echt goed werk geleverd door met doeken de wond dicht te drukken. De eerste doek zat vrij snel vol bloed,” zegt een jongen. “We hebben ook direct 112 gebeld. Gelukkig was de ambulancedienst er heel snel,” vult een meisje hem aan.

De eigenaar Ali is geschrokken: “Ik zit al meer dan 35 jaar in de horeca. Bij mij is eigenlijk nooit wat de hand. Het waren geen vaste bezoekers,”.

De officier van dienst van de politie zegt dat het café gesloten is omdat het een plaats-delict is. Over de exacte toedracht van de steekpartij en de toestand van het slachtoffer kan hij nog niets zeggen.

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button