112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man mishandeld en overvallen in Ittersumerbroek

Zwolle – Een bewoner van een woning aan de Sneevlietstraat is vrijdagavond mishandeld en beroofd van een telefoon nadat hij deze telefoon via Marktplaats te koop had aangeboden.

De verkoper had via Marktplaats contact gehad met een potentiële koper. Er was voor vrijdagavond de afspraak gemaakt dat deze opgehaald zou worden. Omstreeks zeven uur kwam er iemand langs om de telefoon op te halen. Er volgde aan de voordeur een gesprek. De verkoper heeft daarna binnen de telefoon gepakt en liep weer naar buiten om de telefoon te laten zien. Toen hij weer buiten kwam bedreigde de andere man hem opeens en eiste de telefoon. Toen de verkoper de telefoon niet gaf kreeg hij meerdere slagen in het gezicht. Er volgde een worsteling waarbij de verkoper kwam te vallen en de andere man er met de telefoon vandoor kon gaan. De dader stapte op een scooter en reed weg via de Schermerhornstraat in de richting van de Hollewandsweg.

Dader wordt gezocht

De politie is een onderzoek gestart. De dader is tussen de 20-25 jaar oud, donkergetint, circa 180 cm en heeft een breed postuur. Hij had zwart, krullend haar, echter geen kroeshaar. Hij droeg een donkere jas tot over de heupen en een donkere spijkerbroek.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Plaats op kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren