112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man met GHB en speed in onderbroek betrapt door politie

Zwolle, Heerde – In de nacht van zaterdag op zondag 14 juni hield een beveiliger van een horeca-gelegenheid in het centrum van Zwolle om 02.15 uur een man staande die mogelijk harddrugs in zijn bezit had. De politie controleerde de man, een 33-jarige inwoner van Heerenveen. Hij bleek een flesje GHB bij zich te hebben.

Om 03.10 zagen agenten een 30-jarige man uit Epe slingerend over de weg fietsen op de Vosbergerweg in Heerde. Hij werd staande gehouden en was duidelijk onder invloed. De man had een flesje GHB in zijn fietstas en bij fouillering op het politiebureau kwam nog een kleine hoeveelheid speed tevoorschijn uit zijn onderbroek.

Beide mannen zijn op het politiebureau verhoord wegens overtreding van de opiumwet en de politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button