112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man in scootmobiel gewond bij aanrijding Hortensiastraat

Zwolle – Hulpdiensten moesten zaterdagmiddag uitrukken voor een ongeval met letsel op de kruising Hortensiastraat met de Wethouder Alferinkweg in Zwolle.

Ter plaatse bleek op de kruising een oudere man in een scootmobiel te zijn aangereden door een personenauto. De personenauto kwam vanaf de Wethouder Alferinkweg en wilde rechtsaf de Hortensiastraat op draaien. De man in de scootmobiel kwam uit dezelfde richting en wilde rechtdoor richting Marsweg rijden. Vermoedelijk is één van de partijen door rood licht gereden waarna een botsing volgde.

De man in de scootmobiel raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto liep lichte schade op. Onderzoek moet de toedracht van de aanrijding duidelijk maken.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button