112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man bedreigt personeel coffeeshop in Zwolle met mes, politie gebruikt taser

Zwolle – Woensdagmorgen rond 08:30 uur kreeg de politie een melding dat bij Coffeeshop Sky High aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle een man het personeel bedreigde met een mes.

Meerdere agenten in zware vesten gingen hierop ter plaatse. Een maal ter plaatse troffen agenten de man met het mes. Aangezien de man het mes bleef vasthouden, hebben agenten gebruik moeten maken van de taser. De 27-jarige man uit Zwolle kon daarop vrij snel worden aangehouden.

Getuigen

 

De politie doet verder onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden. Specifiek getuigen die het voorval hebben meegekregen of net ervoor of erna bijzonderheden zijn opgevallen. Zo is er één getuige die agenten de kant waar de verdachte naartoe was gegaan wees. Met hem komt de politie ook graag in contact.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button