112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man aangehouden voor mishandeling

Zwolle – Vrijdagavond 12 september is een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan de Jufferenwal aangehouden voor het mishandelen van een 25-jarige Zwollenaar.

Het slachtoffer parkeerde zijn auto aan het Maagjesbolwerk om vervolgens naar zijn werk te gaan. Toen hij nog in zijn auto zat werd hij belaagd door twee onbekende mannen die zijn portieren openden en hem om drugs vroegen. De man gaf aan dit niet te hebben, waarop zij hem begonnen te slaan. Het slachtoffer kon uiteindelijk vluchten naar de horecagelegenheid waar hij werkte, waarop hij hulp kreeg van zijn collega’s. Eén van de mannen wist te ontkomen; de andere is aangehouden en zit vast voor nader onderzoek.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button