112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man aangehouden voor huiselijk geweld

Zwolle – Een 26-jarige man uit Zwolle is woensdag 18 februari alsnog aangehouden voor verzet bij zijn aanhouding voor relationeel geweld.
Dinsdagmorgen 17 februari was vanaf zijn woning aan de Borneostraat opnieuw een alarmerende melding gekomen. Dit in verband met relationeel geweld ten opzichte van zijn vriendin. Toen politiemensen hem wilden aanhouden rukte hij zich los en vluchtte naar binnen. Hij sloot met geweld de voordeur. Een politieman die de deur probeerde open te houden raakte gewond toen de deurruit stuk ging. Die moest zich met een forse snijwond aan zijn arm in het ziekenhuis laten behandelen. De Zwollenaar zag dinsdag kans er vandoor te gaan. Hij is nu ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button