Nieuws uit ZwolleRadioTV ZwolleVoorpagina

Maak kennis met RTV Focus Zwolle op Bevrijdingsfestival

Zwolle – Zondag vindt het Bevrijdingsfestival Overijssel plaats in Park de Wezenlanden. Het festival brengt de viering van vrijheid op speelse manier onder de aandacht. Op het hoofdpodium verschijnen onder meer Ilse de Lange, De Jeugd van Tegenwoordig, MAAN en de Zwolse band The Cool Quest. Behalve muziek zijn er tal van andere activiteiten. Ook RTV Focus Zwolle is te vinden op de markt van het Bevrijdingsfestival.

tekst gaat verder onder de foto

De markt van het Bevrijdingsfestival op de Wethouder Alferinkweg.

RTV Focus Zwolle: Meet and greet

Zo zijn onder meer de radiomakers van RTV Focus te vinden op de markt van het festival. De radio uitzending van dé stadszender van Zwolle komt dan ook vanaf deze markt. Vanaf 12.00 tot 18.00 uur kan iedereen kennis komen maken met met de radiopresentatoren van RTV Focus. Het is ook mogelijk om een praatje te maken met de aanwezige redacteuren die dagelijks het Zwolse nieuws via het internet verzorgen. De markt is te vinden op de Wethouder Alferinkweg.

RTV Focus: 24 uur per dag het laatste nieuws uit Zwolle

Uiteraard is er ook een ploeg bestaande uit journalisten, cameramensen en fotografen aan de slag op het festivalterrein en elders in Zwolle. Immers het nieuws gaat 24 uur per dag en zeven dagen in de week door.

Op zaterdagmiddag werd de laatste hand gelegd aan het hoofdpodium in Park de Wezenlanden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button