RadioVoorpagina

Luister naar de Soundtrack van Bertolf

Bertolf Lentink eerste gast in de Soundtrack van Zwolle

Zwolle – Vergeet vanmiddag niet te luisteren naar Bertolf Lentink. Hij is de eerste gast in de Soundtrack van Zwolle, het nieuwe Radio Focus-programma van Alie de Vries. Ze praat met Zwollenaren over hun muziekkeuze en leert ze zo beter kennen. Want als je iemands platenverzameling kent, ken je hem ook, zeggen ze wel eens. De hele serie gesprekken vormen samen de ‘Soundtrack van Zwolle’: wat beweegt de inwoners van onze stad en welke muziek zetten ze op als ze vrolijk zijn, bij welke plaat hebben ze jeugdherinneringen, etc. etc.

Klik hier om direct naar Radio Focus NL te gaan

De eerste aflevering van deze nieuwe serie wordt zondag 2 december uitgezonden. Alie spreekt daarin Bertolf Lentink. Over zijn eerst gekochte plaatje, zijn plotselinge succes destijds en over waar hij nu staat als zanger. Of zoals hij het zelf samenvatte “Een uur lang kletsen over muziek, altijd leuk.”

De Soundtrack van Zwolle
Iedere 1ste zondag van de maand 16.00 -17.00 uur
Radio Focus NL

 

Dus zet vanmiddag een pot thee, voetjes op tafel en luister mee naar wat Bertolf te vertellen heeft en hoe zijn soundtrack er uitziet. We kunnen alvast verklappen dat de muziek die hij meebracht steengoed is!! En natuurlijk zit zijn nieuwe single ‘Already Down’ ook in het programma.

Terug luisteren kan (na de uitzending) hier.Via de podcast: tijdens de afwas, in de auto, tijdens het hardlopen of waar en wanneer dan ook.

Gerelateerde artikelen

Back to top button