Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Loopfiets-rennertjes racen eigen koers op finish van de Ster

Zwolle – Wat was het een feest! Als ware wielrennertjes in spe mochten de peuters en kleuters zaterdagmiddag even hun eigen koers racen op de finishstrook van de Craft Ster van Zwolle. Compleet met het commentaar uit de speakers, koplopers en het peleton deed de koers niet onder voor zijn grote broer.

De wielerskoers De Ster van Zwolle passeerde rond 13:45 uur de Ceintuurbaan in Zwolle, daarna was het wachten op de finish rond 16:00 uut. Die wachttijd werd verzacht door een vermakelijke race met kleine loopfietsers. In twee categorieën werden wedstrijden voor kinderen op loopfietsen gehouden. Twee- en driejarigen streden met elkaar om de beker en de vier- en vijfjarigen.

De loopfietsjesrace werd georganiseerd door de Ster van Zwolle en de ATB Vereniging Oldebroek.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button