HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Loop mee met de Bas Autowas – Westenholterun 2023

Zwolle – Dit jaar houden de Warmlopers weer de Bas Autowas – Westenholterun! Op vrijdagavond 30 juni 2023 gaan ze weer van start. Met in deze editie naast de KidsRun, de 4 Engelse Mijlen en de 10 kilometer drie nieuwe onderdelen: Stratenteams, Bedrijvenloop en Powerwalken.

Het inschrijfgeld van deze run gaat volledig naar het goede doel waarvoor de Warmlopers zich met de Bas Autowas Westenholterun in 2023 inzetten: Stichting Nikai 4 life.

Stichting Nikai 4 Life is DE Stichting tegen rhabdoide kinderkanker. Eind 2017 verloren de oprichters van Stichting Nikai4Life hun 12-jarige zoon Nikai aan de gevolgen van een rhabdoïde kinderkanker. Sindsdien dragen zetten zij zich in om zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om dit perspectief te verbeteren.

Warmlopers is een beweging die wekelijks samen hardloopt. Sinds het ontstaan in 2007 loopt de groep elk jaar de halve marathon van Zwolle. In 2019 liepen er meer dan 80 Warmlopers mee. Wat Warmlopers samenbindt is het plezier en de passie voor hardlopen en mensen helpen die het veel minder getroffen hebben. In de afgelopen jaren is bijna 300.000 euro bij elkaar gelopen voor diverse goede doelen.

De Warmlopers houden vrijdagavond 30 juni weer de Bas Autowas – Westenholterun. Schrijf je ook in voor een van de onderdelen: KidsRun, 4 Engelse Mijlen, 10km, Straten- of Bedrijventeams of Powerwalken. Het inschrijfgeld gaat volledig naar het goede doel: Stichting Nikai 4 life.

https://westenholterun.nl
https://www.warmlopers.nl
https://www.nikai4life.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button