Nieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE Longboarders vieren oprichting in parkeergarage X-gebouw vanwege slechte weer

UPDATE – Door de slechte weersomstandigheden hebben we het evenement verplaatst naar de parkeergarage onder het X-gebouw van Hogeschool Windesheim. Zondag wordt voor het evenement eenmalig de deuren van het X-gebouw geopend.


Zwolle – De Zwolse longboardvereniging ‘Zwolv’ zal zondag 15 januari 2017 haar oprichting vieren in de parkeergarageonder het X-gebouw van Hogeschool Windesheim tussen een en zes. Deze dag staat in het teken van verschillende wedstrijden voor ervaren longboarders, waar iedereen welkom is om te komen kijken. Wie zelf een poging wil wagen, is er materiaal aanwezig. Het laatste nieuws over het evenement is te vinden op de Facebookpagina van Zwolv.

Zwolv is ontstaan vanuit voormalig skatewinkel The Boardfather. Al zes jaar wordt er elke woensdagavond samen geskatet tijdens Zwolle Rolle. Dit breiden we nu naar deze vereniging om de sport longboarden laagdrempelig en uitdagend te houden. Voor komende zomer staan er clinics, evenementen en toertochten op de planning voor alle leeftijden.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button