Nieuws uit ZwollePodcasts

Loes Burgmeijer: de hoge nood-app

podcast-serie Week van de Toegankelijkheid


Zwolle – In de Week van de Toegankelijkheid plaatst Toegankelijk Zwolle iedere werkdag een nieuwe podcast op haar site en op de site van RTV Focus.  In de serie van vijf podcasts gaat Lieke Helmes iedere dag met een andere ervaringsdeskundige in gesprek. Elke dag wordt een ander thema aangesneden, uiteenlopend van de toegankelijkheid van websites tot aan de voor- én nadelen van digitalisering.

Vandaag spreekt Lieke met Loes Burgmeijer. Loes heeft veel baat bij de ‘hoge nood-app’.

In de Week van de Toegankelijkheid 2020 ligt de focus op digitale toegankelijkheid. Dit jaar is de Week van de Toegankelijkheid van 5 t/m 9 oktober.

logo week van de toegankelijkheid

Dit jaar is alles anders. Door de coronacrisis vindt het leven momenteel vooral thuis en online plaats. We werken, ontspannen, spelen en ontmoeten elkaar veelal via het internet. Niemand weet hoelang dat nog gaat duren. De versoepeling van de coronamaatregelen gaat met kleine stappen.

Daarom focust de Week van de Toegankelijkheid dit jaar op digitale toegankelijkheid. Want ook online moeten mensen met een beperking volledig mee kunnen doen!

Wil je weten wat Toegankelijk Zwolle allemaal nog meer doet? Klik dan op deze link.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button