Nieuws uit ZwollePodcasts

Linda van Ruiten: Chronische Vermoeidheid

Podcastserie Week van de Toegankelijkheid


Zwolle – In de Week van de Toegankelijkheid plaatst Toegankelijk Zwolle iedere werkdag een nieuwe podcast op haar site en op de site van RTV Focus.  In de serie van vijf podcasts gaat Lieke Helmes iedere dag met een andere ervaringsdeskundige in gesprek. Elke dag wordt een ander thema aangesneden, uiteenlopend van de toegankelijkheid van websites tot aan de voor- én nadelen van digitalisering.

Vandaag spreekt Lieke met Linda van Ruiten. Linda heeft last van chronische vermoeidheid en heeft – mede – daardoor veel baat bij digitale hulpmiddelen.

In de Week van de Toegankelijkheid 2020 ligt de focus op digitale toegankelijkheid. Dit jaar is de Week van de Toegankelijkheid van 5 t/m 9 oktober.

logo week van de toegankelijkheid

Dit jaar is alles anders. Door de coronacrisis vindt het leven momenteel vooral thuis en online plaats. We werken, ontspannen, spelen en ontmoeten elkaar veelal via het internet. Niemand weet hoelang dat nog gaat duren. De versoepeling van de coronamaatregelen gaat met kleine stappen.

Daarom focust de Week van de Toegankelijkheid dit jaar op digitale toegankelijkheid. Want ook online moeten mensen met een beperking volledig mee kunnen doen!

Wil je weten wat Toegankelijk Zwolle allemaal nog meer doet? Klik dan op deze link.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.
Back to top button