Voorpagina

Lijndienstbus Flixbus rijdt Zwolle – München voor € 33,-

Vanaf 23 december biedt de de nieuwe lijndienst busmaatschappij Flixbus een ski bus aan die ook vertrekt vanuit Zwolle.

De bus rijd dagelijks vanaf de bushalte Zwolle Station (Hanzelaan) naar eindbestemming München in Zuid Duitsland. Het gaat om een nachtbus met het schema: Groningen – Assen – Hoogeveen – Zwolle – Apeldorn – Arnheim – Nimwegen – Mönchengladbach – Bonn – München.

Een ritje naar München kost ongeveer € 33,- enkele reis. Alleen op de vrijdagavond betaal je iets meer, namelijk € 45,50. De rit begint ’s nachts om rond 1 uur. Tien uur later sta je in München.

De skibussen zijn uitgerust met airconditioning, toilet, leeslampjes en comfortabele stoelen. Er zijn ook hapjes en drankjes te koop, gratis WiFi en veel bussen hebben stopcontacten en een mediacenter met films en muziek op aanvraag.

Flixbus is nieuw in Nederland. Ze bieden voor het eerst nationale intercitybussen in Nederland. Het gaat om 180 dagelijkse verbindingen tussen 9 Nederlandse steden die vanaf 3 december rijden. Ook worden er internationale busverbindingen aangeboden. In Zwolle zal vooralsnog alleen een internationale verbinding met München rijden. Zwolle is nog niet opgenomen in het nationale intercitybussen netwerk.

Flixbus site

Gerelateerde artikelen

Back to top button