EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lidl Zwolle Zuid neemt ruimte IJswinkel Choice over

De ijssalon en chocoladespecialist Choice sluit per 1 februari 2016 haar deuren. De in het Winkelcentrum Zwolle Zuid gevestigde zaak kan het hoofd niet meer boven water houden. De zaak is een aantal jaren geleden geopend uit passie van eigenaar Gerald. De accountant was gepassioneerd ijsmaker en is samen met Elli de zaak begonnen.

‘Wij hebben ons best gedaan, en onze vaste klanten hebben dat ook gedaan.Het is helaas niet voldoende geweest.In November / December zijn we gewoon nog open en hebben veel lekkers.’ zo schrijft Choice op haar Facebook pagina.

De ruimte zal per 1 februari overgaan naar de naastgelegen supermarkt de Lidl.

Eigenaar Gerald zal zijn kantoorbaan voortzetten. Elli is van plan om een studie op te pakken. En de drie andere ijssalonmedewerksters gaan op zoek naar een nieuwe baan.

In januari wordt de winkel leeg verkocht.

20151123_165202

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button