Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Lezing Past Reality Integration 29 oktober in Statenzaal

De kunst van bewust leven

Pri-therapeut Julia Blauwkuip geeft woensdag 29 oktober in de Statenzaal van de bibliotheek Zwolle de lezing ‘Past Reality Integration’ een methode die je leert om evenwichtiger in het leven te staan. En om jezelf te bevrijden uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen zoals angst, somberheid, stress, boosheid en verslavingen.

Ieder mens heeft wel eens last van gevoelens van minderwaardigheid, onzekerheid, angst, somberheid en boosheid. PRI beschouwt deze emoties als afweren die dienen om pijn uit het verleden te verdringen en te ontkennen. Met Past Reality Integration(R) krijg je inzicht in welke afweermechanismen in bepaalde situaties geactiveerd worden en leer je
hoe je hiermee om kunt gaan.

PRI is ontwikkeld door de Nederlandse Drs. Ingeborg Bosch, psychologe en schrijfster van o.a. _De herontdekking van het ware zelf_ en _PRI en de kunst van bewust leven_. De methode is zowel gebaseerd op de meest recente westerse wetenschappelijke inzichten als op oosterse spirituele denkwijzen. PRI is een bewustzijnsleer, een visie, maar ook een concrete en toegankelijke methode voor het herprogrammeren van ons emotionele brein.

Na de lezing is er mogelijkheid om met enkele PRI-therapeuten in gesprek te gaan. Ook is er een boekenstand aanwezig. Meer informatie is te vinden op de website www.PRIonline.nl.

De lezing Past Reality Integration (R) start woensdagavond 29 oktober om 20.00 uur in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle (Diezerstraat 80) en duurt tot 22.00 uur. De entree bedraagt 6,00/ 5,00 euro (Voordeelmetjebiebpas). Reserveren is gewenst en mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren