112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Grote vechtpartij op Prins Frederikplein in Zwolle; politie zoekt getuigen

Zwolle – In de nacht van zondag 31 december op maandag 1 januari omstreeks 01.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan het Prins Frederikplein. Er zouden 20 tot 30 personen aan het vechten zijn.

Grote groep; verstoring openbare orde

Toen de politie ter plaatse kwam, rende een grote groep jongeren alle kanten op. Terwijl de politie probeerde helder te krijgen wat er was voorgevallen, waren er een vijftal personen die het werk van de politie hinderden en na meerdere waarschuwingen niet voldeden aan een gegeven bevel of vordering. Hierop hield de politie hen aan voor het verstoren van de openbare orde. De politie hield een 17-jarige jongen uit Zwolle aan op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling. De overige vijf betroffen jonge mannen in de leeftijd van 17 en 18 jaar uit Zwolle.

Politie zoekt getuigen

Voor de openlijke geweldpleging/mishandeling zoekt de politie getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u over beelden of andere informatie die de politie kan helpen bij deze zaak? Neemt u dan contact op door een DM te sturen of te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button