Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieRadioStudio Stadkamer

Leo Elfers (CDA): “Kom in verzet”

Korten pensioen is uit den boze volgens CDA-er

Zwolle – “Die pensioenfondsen worden voornamelijk bevolkt door mensen met zelf uitstekende inkomsten, dan mogen ze ook wel een tandje harder lopen voor de mensen die pensioenen krijgen,” dat zei het Zwolse CDA-raadslid Leo Elfers in Studio Stadkamer Actueel op Radio Focus. De maat is voor hem dan ook vol. In een brief aan alle oudere raadsleden in Nederland roept hij op tot ‘Pensioenverzet’. 

Studio Stadkamer Actueel wordt iedere dinsdag tussen 12.00 en 14.00 live uitgezonden vanuit het huiskamer van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.
Luister live mee op Radio Focus.

 

Leo Elfers (CDA-Zwolle) vindt dat het korten van pensioenen uit den boze is. ©RTV Focus

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button