BasketbalSport

Lenno Witteveen blijft Landstede Basketbal trouw

Zwolle – Landstede Basketbal heeft dinsdag het contract van Lenno Witteveen met twee jaar verlengd tot medio 2018. De 21-jarige Zwollenaar uit de eigen jeugdopleiding werd in 2012 aan de selectie toegevoegd en is in de afgelopen jaren steeds waardevoller geworden voor de ploeg van coach Herman van den Belt. “Ik loop hier al mijn hele leven en heb het nog altijd heel erg naar mijn zin”, zegt Witteveen.

Lenno is één van ons! Hij is hier begonnen bij de U14 en ik vind dat hij met name in het afgelopen jaar zichtbaar stappen heeft gemaakt”, vertelt Landstede Basketbal-manager Adriaan van Bergen, die van mening is dat Witteveen vooral volwassener is gaan spelen. “Zijn jeugdigheid is hij inmiddels kwijt en ik denk dat hij in de toekomst kan uitgroeien tot een belangrijke speler van ons team”, aldus Van Bergen, die zeer content is met de contractverlenging.

En ook de 1.97 meter forward zelf zette dinsdag vol trots zijn handtekening onder het 2-jarig contract. “Ik denk dat ik bij Landstede Basketbal nog altijd stappen kan maken in mijn carrière. Het belangrijkste voor mij is om elk jaar meer minuten te maken en dat is hier zeker mogelijk”, stelt Lenno Witteveen, die komend seizoen de prestaties van het afgelopen seizoen dolgraag wil verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button