KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Lennart Thy van PEC Strijdt om titel Topscorer van het jaar en meer titels in de race voor PEC

Genomineerden Gouden Schilden bekend

Zwolle – Vrijdagavond 12 mei zijn de laatste genomineerden voor de Gouden Schilden bekendgemaakt. De fans van de Keuken Kampioen Divisie-clubs kunnen nu stemmen op de ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ van het seizoen. De winnaars van de Gouden Schilden worden op 24 mei tijdens het Kampioensdiner bekendgemaakt.

In de categorie ‘Beste Speler’ zijn Emil Hansson (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Apostolos Vellios (PEC Zwolle), Elías Már Ómarsson (NAC Breda) & Dylan Vente genomineerd. Laatstgenoemde heeft via alle aanvoerders en trainers van de Keuken Kampioen Divisie-clubs een Wildcard bemachtigd. De spits van Roda JC was in de eerste periode goed voor tien treffers en strijdt momenteel om de titel van Topscorer over het gehele seizoen, met Lennart Thy (PEC Zwolle).

Keepers

Die avond wist ook Romain Matthys van MVV Maastricht een Bronzen Kampioensschild te bemachtigen. Naast Matthys zijn ook Michael Brouwer (Heracles Almelo), Jasper Schendelaar (PEC Zwolle) & Nordin Bakker (Almere City FC) genomineerd voor het Gouden Schild. Deze keepers hebben zich keer op keer bewezen en strijden, naast de meeste clean sheets, nu om de titel ‘Beste Keeper’ van het seizoen.

Naast de eretitels ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ is er ook Gouden Schild te verdelen in de categorie ‘Beste Talent’. Soulyman Allouch (Jong AZ/VVV-Venlo), Kian Fitz-Jim (Jong Ajax), Younes Taha, (PEC Zwolle) en Ruben van Bommel (MVV Maastricht) hebben gedurende het seizoen de trainers en aanvoerders het meest overtuigd van hun kwaliteiten en zijn terecht genomineerd.

Trainers

Bij de trainers zijn Rob Penders (FC Eindhoven), Maurice Verberne (MVV Maastricht), Dick Advocaat (ADO Den Haag) en Dick (PEC Zwolle) kanshebbers op het Gouden Schild voor ‘Beste Trainer’ van het seizoen. Ieder van de bovengenoemde namen heeft zich meermaals bewezen voor hun club en willen niets anders dan opnieuw een prijs pakken.

Het Gouden Schild voor de Topscorer wordt op het Kampioensdiner uitgereikt.

Beste Speler:
Emil Hansson
Thomas van den Belt
Apostolos Vellios
Elías Már Ómarsson
Dylan Vente (Wildcard)

Beste Keeper:
Michael Brouwer
Jasper Schendelaar
Nordin Bakker
Romain Matthys

Beste Talent:
Soulyman Allouch
Kian Fitz-Jim
Younes Taha
Ruben van Bommel

Beste Trainer:
Rob Penders
Maurice Verberne
Dick Advocaat
Dick Schreuder

Stempagina: www.keukenkampioendivisie.nl/gouden-schilden/

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren