Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Lekkages parkeergarage Lübeckplein worden verholpen

Zwolle – Op zaterdag 6 februari start de gemeente Zwolle met onderhoudswerkzaamheden in de Lübeckplein parkeergarage. Tijdens de werkzaamheden is 70 procent van de parkeercapaciteit beschikbaar. Naar verwachting duurt het werk tot 25 april.

Tijdens de werkzaamheden worden de vloerlekkages verholpen. De bestaande vloer die gedeeltelijk versleten en te glad is, wordt voorzien van een nieuwe coating. Om te zorgen dat 70 procent van de 362 parkeerplaatsen beschikbaar blijft, voert de gemeente de herstelwerkzaamheden gefaseerd uit.

Abonnementhouders blijven hun parkeerplaats houden. Voor vrij parkeren zijn er gedurende de werkzaamheden minder plekken beschikbaar. Op parkeerterrein Hanzelaan (nabij het voormalig Hanzebad) en in Hanzehoven worden extra parkeervakken aangebracht.

De parkeergarage Westerlaan, gelegen aan de andere kant van het spoor (tegenover de Nieuwe Buitensociëteit) biedt een alternatief voor vrij parkeren. Via de nieuwe voetgangerstunnel onder het NS-station is de wijk Hanzeland te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button