HardlopenSportVoorpagina

Leerlingen Thomas a Kempis College rennen voor goede doel

Zwolle – Op zaterdag 11 juni lopen alle tweedejaars leerlingen van het Thomas a Kempis College, BSM-leerlingen van het CSE en een aantal leraren de Vier Engelse Mijl.

Om iedereen goed te kunnen aanmoedigen heeft het Thomas a Kempis College op het grasveld voor de school een mini-festival georganiseerd. DJ Erik Selhorst zal samen met een aantal leerlingen muziek draaien vanuit een container boven het parcours. Daarnaast zal er een tribune en tv-scherm aanwezig zijn om alles goed te kunnen volgen. Om het compleet te maken staan er ook nog drie foodtrucks. Uiteraard zal er na de vier mijl een huldiging plaatsvinden voor de leerlingen op het terrein.

Goede doel

De school heeft de scholierenprijs gewonnen. Ze hebben relatief de meeste leerlingen ingeschreven en mogen daarom 1000 euro doneren aan het goede doel. Het goede doel dit jaar is het Ronald McDonald Huis. Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen in het land, er voor zorgen dat een ziek kind of een kind met een beperking zich geborgen en veilig voelt door de aanwezigheid van de ouders. Daarom bieden zij gezinnen met een ziek of gehandicapt kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. ​

tak

Gerelateerde artikelen

Back to top button