LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

LANG LEVE DE CLUB campagne van start

Maandag 19 januari is de LANG LEVE DE CLUB campagne gestart. Met deze campagne vraagt het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk aandacht voor het volgende evenement van 200 jaar Koninkrijk. Op zaterdag 25 april vieren we in Zwolle onze verenigingen, stichtingen, (sport)clubs en hun vrijwilligers.
In ons koninkrijk zetten honderdduizenden mensen zich als actief lid in voor hun vereniging, stichting of sportclub. Voor hen en andere belangstellenden is deze feestelijke dag dan ook bedoeld. Op zaterdag 25 april wordt voor jong en oud een groots LANG LEVE DE CLUB festival georganiseerd met muziek (sessies), debat, bijeenkomsten, sportclinics en demonstraties.

Met de LANG LEVE DE CLUB campagne wordt het belang van het grondrecht van vrijheid van vereniging en vergadering, nu en in de toekomst benadrukt. In de campagne wordt uitgebeeld dat we de mensen die zich vrijwillig inzetten voor hun club op handen dragen. Het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk organiseert deze viering samen met het Oranje Fonds, de Provincie Overijssel, de Gemeente Zwolle en NOC*NSF.
Wij dragen ze op handen. U ook? Kom dan naar Zwolle en vier LANG LEVE DE CLUB mee.

Houd 200jaarkoninkrijk.nl in de gaten voor meer informatie over het programma.

Gerelateerde artikelen

Back to top button