BasketbalKabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Landstede Hammers bindt Youngstars Powered by Djopzz als Partner van de Toekomst

Zwolle – Landstede Hammers heeft Youngstars aan zich verbonden als Partner van de Toekomst. Youngstars is een Zwols uitzendbureau voor jongeren die op zoek zijn naar een bijbaan.

Landstede Hammers gaat met enkele Partners van de Toekomst de basketbalsport naar de mensen in en om Zwolle brengen. De club verwacht daarmee de populariteit van de sport te vergroten. Daarnaast wordt er ingezet op maatschappelijke thema’s als gezondheid, vitaliteit en bewegingsarmoede. Zo wordt er een Hammers in Town Tour georganiseerd, waar ook Youngstars onderdeel van is.

Het uitzendbureau voor en door jongeren!

Youngstars Powered by Djopzz is een jonge, betrokken organisatie met ambitie, die kijkt naar wat bij je past en meedenkt richting de toekomst! Zij staan voor flexibele, snelle, tijdelijke en leuke (bij)banen voor studenten, scholieren, drop-outs en mensen met een tussenjaar. Youngstars helpt bij het vinden van een bijbaan of startersfunctie met de mogelijkheid om door te groeien. Deze bijbanen zijn te vinden in de branches logistiek, productie, schoonmaak, sales of administratie.

Luuk Bravenboer, directeur van Youngstars Powered by Djopzz: “Bij Youngstars geloven wij in talent. Net als Landstede Hammers willen wij talent ontwikkelen en laten ervaren hoe het is om mee te draaien in een (top)team. Door ons als Partner van de Toekomst aan te sluiten bij de Hammers, denken we bij te kunnen dragen aan het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Juist ook buiten het sportveld.”

Gerrard Vinke, voorzitter van Landstede Hammers, is verheugd dat Youngstars aansluit als Partner van de Toekomst. “Youngstars past perfect binnen ons driejarenplan, want jongeren kunnen zich via dit uitzendbureau echt ontwikkelen. Wij kijken ernaar uit om samen met Youngstars en andere Partners van de Toekomst de sport naar de stad te brengen en zo maatschappelijk nog meer impact te maken.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button