BasketbalNieuws uit ZwolleSport

Landstede Basketbal naar groepsfase FIBA Europe Cup

Zwolle – Landstede Basketbal gaat rechtstreeks naar de groepsfase, oftewel het hoofdtoernooi, van de FIBA Europe Cup. De landskampioen heeft een beschermde status gekregen en hoeft daardoor geen kwalificatieronde te spelen. Met een plek in de eerste poulefase is de Zwolse club verzekerd van minimaal zes Europacup-wedstrijden.

De strijd om de FIBA Europe Cup barst in het seizoen 2019-2020 voor het vijfde jaar op rij los. En Landstede Basketbal neemt voor het eerst deel. Dit doet de Zwolse club onder de naam Landstede Basketbal Regio Zwolle. De loting heeft op woensdag 24 juli plaats in München. Adriaan van Bergen, manager Landstede Basketbal, woont de loting in Duitsland als vertegenwoordiger van de Zwolse club bij. De groepsfase van de FIBA Europe Cup start op 16 oktober 2019.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button