Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Landelijk Caribisch toernooi bij Blue Hawks Zwolle | Hemelvaartsdag

Tien teams naar naar Zwols softbaltoernooi

ZWOLLE – De Zwolse honk- en softbalvereniging Blue Hawks is donderdag 14 mei gastheer van het jaarlijkse Zwolse Softbal Toernooi. Aan het toernooi nemen tien Caribische teams uit heel Nederland deel. Het toernooi is voor iedereen gratis toegankelijk.
Het wordt de vijfde keer dat Blue Hawks gastheer wordt van het landelijke multi-culturele softbaltoernooi voor teams met voornamelijk spelers van Curaçaose en Arubaanse afkomst.
Op de velden van Blue Hawks aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek komen zondag tien teams in actie uit Amsterdam, Rotterdam, Almere, Tilburg, Den Haag en Arnhem. Ook voor dit jaar is de verwachting dat het niveau zeer hoog zal zijn.

Caribische muziek

De eerste bal van het Zwols Softbal Toernooi wordt om circa 10.00 uur gegooid. De hele dag door worden wedstrijden gespeeld. De toegang tot het sportpark is gratis. Tijdens het toernooi op het honk- en softbalcomplex van Blue Hawks is er Caribische muziek en worden speciale Curaçaose gerechten verkocht.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button