EconomieNieuws uit Zwolle

Lancering app voor startende ondernemers in Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 16 november werd tijdens de Dag van de Ondernemer de app Zwolle Onderneemt! gelanceerd in het MAC3PARK stadion (PEC Zwolle). De app is een hulpmiddel voor startende ondernemers in de gemeente. De speciale startersapp is een initiatief van de gemeente Zwolle, om startende ondernemers een centrale plek te bieden waar ze alle informatie vinden om hun bedrijf een vliegende start te geven.

De app moet het voor starters eenvoudig, inzichtelijk en toegankelijk maken welke informatie, kennis en kunde er in de gemeente Zwolle vindbaar is. De startersapp bundelt hiervoor regionale en gemeente specifieke informatie over het starten van een onderneming. Zo zijn er nieuwsberichten, interessante evenementen en contactgegevens van ondernemersverenigingen te vinden.

Online platform

Het doel is om de infrastructuur voor starters verder te verbeteren en te versterken, zodat elke startende ondernemer floreert door gebruik te maken van wat ondernemend Zwolle te bieden heeft. Daarnaast dient de app ook als een online platform om de ondernemersverenigingen in de gemeente aan elkaar te verbinden en versterkend te werken voor de markt. De app is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Overijssel en wordt gefaciliteerd door de gemeente Zwolle.

Downloaden

De startersapp is vanaf 16 november verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store.

Google Play Store download

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button