Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleUit agenda

Laatste lunchconcert in de Statenzaal

Op vrijdag 18 december is er een piano recital te beluisteren in de serie Lunchconcerten in de Statenzaal, Diezerstraat 80.

Deze concerten worden georganiseerd door Stadkamer Centrum in nauwe samenwerking met het ArtEZ Conservatorium van Zwolle, Arnhem en Enschede.

Santiago Juncal

De pianist Santiago Juncal is geboren in Spanje en kwam al op jonge leeftijd in Nederland. Hij studeert nu voor zijn master aan het ArtEZ-conservatorium, maar hij heeft al veel ervaring opgedaan tijdens concerten in binnen- en buitenland, Ook heeft hij diverse prijzen gewonnen, o.a. de ArtEZ muziekprijs in 2014.

Van Bach tot Franck

Het concert begint met de Prelude en fuga BWV 853 van Johann Sebastian Bach, gevolgd door de Prelude, chorale et fugue op.21 van Cesar Franck en tenslotte zal hij de “Dante” sonate vertolken van Franz Liszt.

Het concert begint om 12.15 uur en de zaal gaat open om 12.00 uur. Het concert vindt plaats aan de Diezerstraat 80, Zwolle.

De toegang is gratis.

Het volgende lunchconcert vindt plaats op 15 januari 2016. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button