EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

La Place Zwolle opent vandaag Take Away op De Vrolijkheid

Pilot wordt bij succes uitgerold naar andere locaties

Zwolle – La Place start vandaag met een afhaalservice voor haar vertrouwde La Place klassiekers in La Place Zwolle De Vrolijkheid, gelegen aan de A28. Bezoekers kunnen hier elke dag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht en hebben volop keuze uit het gevarieerde aanbod van vers gemaakte producten van La Place.

“Normaal gesproken bieden we op treinstations en enkele binnenstad locaties onze verse producten aan om mee te nemen. Nu de horeca voorlopig gesloten blijven, hebben we besloten La Place Take Away ook op een aantal andere locaties te introduceren”, vertelt Chris Meijers, directeur bij La Place. Het assortiment bestaat uit vertrouwde La Place-klassiekers, zoals verse sinaasappelsap, aardbeien-smoothies en diverse soorten sandwiches, waaronder de focaccia met tonijnsalade. Ook biedt La Place Take Away soep, salade bowls, verschillende koeken, muffins, bananenbrood en warme dranken aan. “Alle gerechten worden ter plekke versbereid, hygiënisch verpakt en zijn eenvoudig on-the-go mee te nemen. Zo kunnen gasten ook in deze tijd blijven genieten van alle producten van La Place en kunnen zij de smaak van versgemaakt ervaren”, aldus Meijers.

Extra aandacht voor hygiëne

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden ook bij La Place Take Away verschillende maatregelen. Er mag een beperkt aantal gasten tegelijkertijd naar binnen en alle bezoekers en medewerkers dienen minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de ingang staat een La Place host om te zorgen dat alles goed en soepel verloopt. De looproute is aangepast, met een afzonderlijke in- en uitgang. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt en is bij het buffet sprake van zelfbediening, met uitzondering van soepen en warme dranken. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Andere locaties

Naast de La Place Take Away in Zwolle opent de keten ook locaties in het centrum van ‘s-Hertogenbosch en in de La Place locatie aan de A2 in Enspijk. Als de pilot op deze drie locaties succesvol verloopt, gaat La Place de service komende weken ook op andere relevante locaties introduceren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button