EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

La Place inventaris wordt uit V&D Zwolle gehaald

Zwolle – De inventaris van La Place wordt uit het V&D pand in Zwolle gehaald. Een vijftal medewerkers van een  expeditie en opslag bedrijf zijn sinds maandag in de weer met pallets en steekwagens. Werkelijk alles, van kassa’s tot de afdruiprekken voor het bestek, wordt via een deur aan het Meerminnenplein naar buiten gevoerd richting vrachtwagens.

De klus moet a.s. vrijdag geklaard zijn aldus één van de mannen. Het gaat alleen om de inventaris van het restaurant. Al het overige winkelmeubilair blijft vooralsnog staan. ‘Daar hoeven wij in ieder geval niets mee te doen’ verklaart één van de werkmannen.

Het V&D pand is onlangs verhuurd aan de Canadese warenhuisfirma Hudson’s Bay. Na de zomer van 2017 moeten de eerste Hudson’s Bay winkels open gaan in Nederland. Tot die tijd moet er aardig wat verspijkerd worden in de panden. Zo ook in Zwolle.

Of de La Place straks toch weer terugkeert in het nieuwe Hudson’s Bay in Zwolle is onbekend. Wel heeft de firma eerder aangegeven interesse te hebben in de restaurants. Hudson’s Bay heeft ook eigen horeca in haar warenhuizen.

28431477345_21b8c28f99_z (1)

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button