KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Kwalificaties Overijsselse Padelkampioenschappen bij TVZ 750 in Zwolle

Zwolle – Van 27 t/m 31 maart zijn de kwalificaties voor de Overijsselse padelkampioenschappen bij tennis- en padelvereniging TVZ 750 in Zwolle. Inschrijven kan nog t/m zaterdag 19 maart of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt. “Wij vinden het een eer dat deze kwalificatierondes op ons park worden gespeeld. Wij hebben nu bijna een jaar padelbanen en merken dat het een groot succes is, we zijn benieuwd of wij ook kampioenen in huis hebben” aldus Lambert Seine, voorzitter van TVZ 750.

Overijsselse padelkampioenschappen

Tijdens de padelkampioenschappen wordt er gespeeld in verschillende categorieën en niveaus. Aanmelden kan als heren, dames of gemend duo in de categorieën A (rating 1-3), B (rating 4-5), C (rating 6-7) en D (rating 8-9) (met uitzondering van 100a, hier wordt geen gemengd dubbel gespeeld). Naast de kwalificatiewedstrijden bij TVZ 750 zullen er ook kwalificaties gespeeld worden in Deventer, Enschede en Almelo. De winnaars van de kwalificaties/poules spelen van 1-3 april de finales bij Tennis & Padel Colmschate in Deventer.

Aanmelden en meer informatie vindt u hier

Tennis- en padelverening TVZ 750 breidt uit!

Centraal geleden tussen de woonwijken Aalanden, Holtenbroek en Stadshagen ligt tennis- en padelverening TVZ 750. Momenteel zijn er 8 verlichte kunstgras tennisbanen en 2 padelbanen. In het voorjaar van 2022 zullen er nog twee padelbanen aangelegd worden, daarnaast zullen enkele tennisbanen geheel vernieuwd worden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button