Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenares Erica Hyatt – #2

Presentatrice: Mariekus

Zwolle – In deze tweede aflevering van “Kunst in de Kijker” maak ik kennis met de Amerikaanse kunstenares: Erica Hyatt. Ik had de eer om haar prachtige atelier te mogen bewonderen in de oude Emmanuelshuizen te Zwolle.

Erica maakt voornamelijk portretten met olieverf van mensen op een tijdloze en realistische manier, de portretten raken je wanneer je er naar kijkt. Tijdens het interview vertelde zij over haar pad als kunstenares, die niet alledaags is. Erica is een bijzondere en mooie vrouw, zij had een krachtige en inspirerende uitspraak:

Je moet iets doen in het leven wat bij je past! Erica Hyatt

 

Natuurlijk heeft Erica mij nog veel meer verteld, U zult versteld staan.
Kijk en geniet van Kunstenares Erica Hyatt met presentatrice Mariekus in “Kunst in de kijker” deel 3, een programma van RTV Focus Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button