Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleTV ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenaar Henk Heideveld – #3

Presentatrice: Mariekus

Zwolle -In deze aflevering laat Mariekus jullie kennismaken met de briljante Zwolse Kunstenaar: Henk Heideveld.

Henk schildert prachtige doeken. Zijn werken gaan diep met God en zijn Kunst. Hij wil graag dat de kijker Kunst begrijpt en hij heeft daar dan ook een paar prachtige boeken over geschreven. Zijn schrijfstijl leest ontzettend prettig weg en is heel duidelijk en ook educatief.

Deze man met zijn scherpe tong weet de kijker en de luisteraar door zijn lezingen en zijn kunstwerken te raken. Over twee jaar wordt Henk 70 jaar en dan hoopt hij dat zijn werken in Zwolle op een mooie plek geëxposeerd worden.  Deze meester Kunstenaar verdient een plek in Zwolle, dat is hem van harte gegund!

Kijk, bewonder en geniet van deze verrassende aflevering met Henk Heideveld in de Hoofdrol van” KUNST IN DE KIJKER” deel 3!

Een programma van RTV Focus Zwolle met presentatrice Mariekus.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button