Kunst & Cultuur

Kunst en cultuurverenigingen en aanbieders zetten deuren open

Volg gratis lessen/repetities tijdens het IK TOON-Festival

De hele maand juni is Zwolle hét podium van en voor alle (amateur)kunstenaars, verenigingen/gezelschappen en aanbieders tijdens het IK TOON-Festival (voorheen WAK). Een uitgebreid programma met optredens, inspirerende workshops en masterclasses, open lessen en repetities. Heel Zwolle staat in het teken van de amateurkunst: de historische binnenstad, kunstencentra, buurthuizen, maar ook thuis en op straat vind je optredens en activiteiten.

Kunst voor iedereen: Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les en/of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Je dochter wil rappen? Zwolse kunst- en cultuurverenigingen en aanbieders zetten de deuren voor iedereen open! Jouw kans om uit te proberen wat het beste bij je past.

Lessen en repetities

Van muziekvereniging en dansscholen tot musicallessen en koorrepetities. Op de website van Stadkamer vind je een overzicht en informatie over de open lessen/ repetities die worden gehouden in jouw wijk. Kijk voor het volledige programma en informatie op amateurkunst.stadkamer.nl

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button