CoronavirusKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

KPN en Ziggo zetten betaalzenders open voor kinderen

Zwolle – TV providers Ziggo en KPN zetten hun betaalkanalen open voor het grote publiek. Tot en met 6 april kunnen klanten van deze aanbieders een aantal kanalen gratis bekijken.

Bij Ziggo gaat het om de zender Film1, waarom de hele dag door een breed aanbod films en klassiekers in alle genres te zien is. Voor de kinderen zet de provider de Kids & Comedy zender open. Op de 7 kids zenders hebben Ziggo klanten toegang tot films en series voor de kleintjes. Verschillende genres comedy zijn beschikbaar op Comedy Central Extra. Voor alle klanten wordt ook extra content uitgezonden voor kids en cabaret op kanaal 13

“Het sluiten van scholen, kinderopvang en horeca en het stilleggen van sportactiviteiten zorgen ervoor dat we veel meer tijd thuis doorbrengen. Daarom bieden we iedereen graag meer ontspanning. Gratis beschikbaar tot 13 april.” laat Ziggo weten.

KPN heeft een soortgelijke service. Voor iTV klanten stelt KPN vanaf vandaag tot en met 13 april de volgende zenders gratis beschikbaar:

  • De filmzenders Film1 Première (kanaal 245), Film1 Action (kanaal 246), Film1 Family (kanaal 247) en Film1 Drama (kanaal 248)
  • De kinderzenders Nick Toons (kanaal 52), Nick Jr. (kanaal 53) en Nick Music (kanaal 54)
  • De zenders Comedy Central Extra (kanaal 71) en 192 TV (kanaal 113)
Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close