Huis & TuinSponsored

Te koop: Appartement op een toplocatie in de binnenstad van Zwolle

Zwolle – Op een toplocatie wonen in de binnenstad van Zwolle? Dit appartement (loft) in de Sassenstraat is op een superlocatie gelegen nabij de historische Sassenpoort. Het appartement is modern en licht en beschikt over een dakterras van bijna 30 m²!


Adres: Sassenstraat 76 B, 8011 PD Zwolle | Vraagprijs: €150.000,- k.k.


Omschrijving

Boven een winkelpand zijn in totaal vier appartementen gelegen die samen een Vereniging van Eigenaren vormen. Deze appartementen zijn in ’99 geheel verbouwd en geïsoleerd. De voordeur en trapopgang wordt gedeeld met één ander appartement. Bovenaan de trap gekomen is het appartement gelegen onder de kap van het historische pand. Door de vele dakramen is de loft heerlijk licht. Alle ruimten met uitzondering van de badkamer zijn open. Indien gewenst, kan de slaapkamer ook separaat gecreëerd worden. De L-keuken (2003) is voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. De moderne badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Het dakterras is niet per vaste trap te bereiken, dit is echter wel te realiseren. Het riante dakterras geeft een fantastisch uitzicht over de binnenstad. Hier kan heerlijk privé gezeten worden, op elk moment van de dag kan hier genoten worden van de zon. In de kelder van het pand is een gezamenlijke berging aanwezig.

Volgens de berekening van de Nen-norm komt het woonoppervlak uit op 32 m², echter door de relatief steile schuine wanden is het feitelijke oppervlak circa 42 m². Bij de Nen-norm wordt gerekend vanaf een stahoogte van 1.50 m, deze ruimte is dan ook weergegeven in de plattegrond en is dus kleiner weergegeven dan dat het vloeroppervlak in werkelijkheid is. Kortom, dit appartement is een bezichtiging waard!

Bijzonderheden:
– Uitstekende locatie in de binnenstad
– Dakterras van bijna 30 m²
– Bijdrage VvE € 400,-/jaar
– Royale bergruimte in de kelder (gezamenlijk gebruik)
– Moderne lichte loft
– CV combiketel 2010

Foto’s

Click op de foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort appartement Bovenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1999
Soort dak Samengesteld dak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking

Indeling

Woonoppervlakte 42 m²
Overige inpandige ruimte 23 m²
Externe bergruimte
Perceel oppervlakte
Inhoud 130 m³
Aantal kamers 1 kamer (1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 badkamer
Badkamervoorzieningen  Douche en toilet
Aantal woonlagen 1 woonlaag
Voorzieningen Dakraam

Overdracht

Vraagprijs € 150.000 k.k.
Aanvaarding In overleg.

Gebouwgebonden buitenruimte

27 m²
Ligging In centrum
Tuin Zonneterras
Zonneterras 27 m² (9m diep en 3m breed)
Ligging tuin
Schuur / berging  Inpandig
Soort garage
Capaciteit

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:

Rodenburg Makelaars

Gerelateerde artikelen

Back to top button