AssendorpNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Koningsspelen Marslanden goede ervaringsplek voor studenten

Zwolle – Op vrijdag 12 april waren de Koningsspelen. Zo werd er ook een sportieve dag georganiseerd op Sportpark Marslanden voor achterhonderd leerlingen van zes basisscholen uit de omgeving. “Deze dag stond in het teken van bewegen en plezier, maar vooral van samenwerken,” schrijft Sportpark Marslanden.

Zo was er dit jaar op Marslanden een samenwerking waar de deelnemende kinderen baat bij hadden en de partijen en organisaties zelf ook. De waren Koningsspelen een grote ervaringsplek voor studenten en leerlingen.

Partijen die samengewerkt bij de organisatie van de Koningsspelen zijn het Thomas a Kempis College en Landstede Sport & Bewegen.

Daarnaast hebben studenten van Sport, Bewegen en Gezondheid voor een gezonde lunch gezorgd voor alle vrijwilligers. Studenten van Landstede Zorg & Welzijn hebben in twee dagen tijd het sportpark versierd en allerlei zorg en faciliterende taken op zich genomen.

Ook waren er dit jaar voor het eerst deelnemers van De Twijn die hebben deelgenomen aan het reguliere programma.

“Samen met SportService Zwolle, Fysiomobilae en Stichting Sportpark Marslanden, hebben we met elkaar deze mooie sportdag en samenwerking voor elkaar gekregen. Iets waar men trots op is, op naar volgend jaar,” aldus Sportpark Marslanden.

Video De Twijn

Gerelateerde artikelen

Back to top button