Koningsdag 2016Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Koningspaar bezoekt vandaag Zwolle – Programma Lang Leve de Club

Vandaag zaterdag 25 april komt bezoeken Koning Willem Alexander en Koningin Maxima het ‘LANG LEVE DE CLUB’ festival in Zwolle. Een groots festival van stichtingen, verenigingen en sportclubs georganiseerd door Het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk. Het festival wordt gehouden in Park de Wezenlanden in Zwolle.

Het Koninklijk paar zal vandaag om 12 uur arriveren en zal naast het bijwonen van een symposium ook een rondgang maken over het festival terrein. Als laatste onderdeel delen zij de eerste stukken van een 30 meter lange taart uit aan vrijwilligers. Rond 14.00 uur vertrekt het Koninklijk paar weer.

Op het festivalterrein in Park de Wezenlanden zetten ruim 60 organisaties en bekende sporters van 10.30-16.00 uur hun beste beentje voor met allerlei activiteiten voor jong en oud. En, er is heel veel muziek. Het festival eindigt met een daverend optreden van VanVelzen. Ook in de binnenstad van Zwolle wordt het festival gevierd vanaf 13.00-19.00 uur met o.m. muziekoptredens, een kunstmarkt en rondleidingen.

Tijdens Het LANG LEVE DE CLUB festival staan de vrijwilligers van alle verenigingen, stichtingen en  (sport)clubs centraal. Op deze dag worden de mensen die zich belangeloos voor hun vereniging, stichting of club inzetten in de schijnwerpers gezet doordat allerlei verenigingen en stichtingen activiteiten aanbieden op het festivalterrein.

De toegang is gratis.

Plattegrond

programma

Programma boekje downloaden

 

image001

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button